За да бъде отбелязана 25-годишнината от първото излъчване на любимия

...
За да бъде отбелязана 25-годишнината от първото излъчване на любимия
Коментари Харесай

Ralph Lauren с колекция, посветена на „Приятели“

За да бъде маркирана 25-годишнината от първото лъчение на обичания ни сериал „ Приятели “, Ralph Lauren , взаимно с Warner Bros, сътвори специфичната сбирка Wear to Work, въодушевена от стила на Рейчъл Грийн (). Може би това не е изненада за никого, защото в последните няколко сезона тя работеше за известната марка. По тази причина сбирката се предлага в Bloomingdales, още едно от работните места на Рейчъл.



В нея ще забележим кожени панталони, поло блузи, семпли костюми, както и мини, и – всичко, с което виждахме героинята на Анистън през 90-те години, само че в леко осъвременен тип. Освен това модата през последните три сезона трайно се е настанила в това десетилетие. С тази сбирка имаме още едно опрощение да изразим носталгията си освен към него, само че и към, който към момента си пускаме в тези уютни следобеди, когато имаме потребност от техния споделен смях.



Дрехите и аксесоарите са част и от двете линии на марката – Polo Ralph Lauren и Lauren Ralph Lauren, което значи, че цените стартират от 120 $ . Освен в Bloomingdales, те към този момент се оферират и. А в комерсиалния център ще има и специфична апаратура, която да означи 25-годишнината, като посетителите ще мога да си вземат чаша гратис кафе от пресъздадения там Central Perk, както и да посетят „ офиса “ на Рейчъл Грийн. Да, пътува ли ви се до Ню Йорк?

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР