За четвърти пореден уикенд A1 ще излъчи безплатно на Facebook

...
За четвърти пореден уикенд A1 ще излъчи безплатно на Facebook
Коментари Харесай

Мачовете на българските волейболисти от Варна на живо по MAX Sport 1 и безплатно на Facebook страницата

За четвърти следващ уикенд A1 ще излъчи гратис на Фейсбук страницата на спортните канали MAX Sport мачовете на българския народен тим по волейбол от Лигата на нациите. В петък, събота и неделя възпитаниците на Пламен Константинов ще са домакини във Варна на съставите на Франция, Канада и Бразилия, като дуелите ще може да се гледат онлайн и в ефира на MAX Sport 1.
Първият дуел на родните национали е в петък против Франция от 18:30 часа. „ Петлите”, които имат обезпечено място във финалната шестица като домакини, се показват доста сполучливо до момента и заемат третото място във краткотрайното класиране. В събота, още веднъж от 18:30 часа, момчетата на Пламен Константинов се изправят против Канада. Северноамериканците бяха в челото на класирането след първите два уикенда, само че все още заемат осма позиция с 5 победи и 4 загуби, като изостават на един триумф от заемащите 5-о и 6-о място отбори на Русия и Италия. В неделя, в същия час, „ лъвовете” ще имат следващия тежък тест – мач против отбора на Бразилия, който оглавява краткотрайното класиране, дружно с Полша, с 8 победи и 1 загуба.

Българските национали, които са с актив от 3 триумфа и 6 провали, имат потребност да запишат най-малко една победа във Варна, с цел да са по-спокойни за оставането си в Лигата на нациите и следващата година. Нашите национали, дружно с тимовете на Австралия, Канада и Южна Корея, са 4-те тима със статут на кандидати и най-лошо представилият се от тях ще би трябвало да играе плейоф за оставане в най-престижната група на шампионата. Към момента отборът на Канада е пред нашите национали, а Австралия (2 победи, 7 загуби) и Южна Корея (0 победи, 9 загуби) се показват по-лошо.

България започва присъединяване си в Лигата на нациите с две победи на шампионата в Китай – над домакините и Аржентина, и загуби само от Съединени американски щати. После обаче последва домакинския уикенд в София, в който „ лъвовете” записаха три провали – с 2:3 от Сърбия и с по 0:3 гейма от Австралия и Русия. В мачовете от третия кръг в Япония нашите момчета победиха домакините, само че записаха провали от Полша и Италия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР