За четвърти пореден път Васил Ривов от клуба Вадо-рю-Хасково спечели

...
За четвърти пореден път Васил Ривов от клуба Вадо-рю-Хасково спечели
Коментари Харесай

Хасковлията Васко Ривов с четвърта поредна шампионска титла ...

За четвърти следващ път Васил Ривов от клуба " Вадо-рю " -Хасково завоюва златен орден на държавното състезание по олимпийско карате. В София той победи на кумите при мъжете в категория до 67 кг. На финала Васко победи Евгени Йорданов от Плевен с 10:1. Ривов е най-резултатният играч в шампионата, като позволи да му вземат единствено 1 точка

Още двама състезатели " Вадо-рю " завоюваха медали на шампионата. Моника Николова е със сребро в на кумите девойки, родени 2009 година, в категория +50 кг. Стилиян Язаджиев е с бронз на кумите за момчета, родени 2010 година, в категори +50 кг.

Треньорската комисия на Българска национална федерация по карате дефинира и състава за идното Европейско състезание за мъже и дами в Порич, Хърватия. То ще е от 19 до 23 май. Хасково ще бъде показан от Васил Ривов на кумите, мъже, в категория до 67 кг. ​След привършване на държавното състезание Васил потегли за Италия, където се готви от 4 месеца и ще продължи своята професионална подготовка.

В комплицираната епидемиологична конюнктура висока оценка на шампионата са заслужили 27-те рефери, които под управлението на ръководителя на ​съдийската комисия на Българска национална федерация по карате доктор инж. Георги Ривов за два дни на 4 татамита са провели безупречно и без основни травми над 900 срещи.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР