За четвърта поредна събота веригата SENSHI ще даде възможност на

...
За четвърта поредна събота веригата SENSHI ще даде възможност на
Коментари Харесай

Онлайн тренировка по кикбокс с К-1 легедната Семи Шилт и SENSHI – днес от 18 часа

За четвърта поредна събота веригата SENSHI ще даде опция на почитателите на бойните спортове да се допрян, въпреки и виртуално, до кикбокс легендата и четирикратен първенец на Сериите К-1Семи Шилт. Днес – 2 май, тъкмо в 18 часа , ще стартира новата онлайн подготовка с нидерландското великолепие.
Това е четвъртата онлайн подготовка, която известният войник води, а с помощта на SENSHI опция да се включат в нея имат и българските състезатели и почитатели. Инициативатасе провежда като част от апелите на SENSHI и Семи Шилтда бъдем#ОтговорниВкъщи и #FGAUnited - да останему дома и да тренирамедистанционно.

Всеки, който още не е взел участие в тренировките, може да го направи изцяло гратис като изтегли авансово приложението StarLeaf , през което ще се организира видео тренировката, и да се записва гратис на този линк: https://mailchi.mp/15ab3e98ea51/qvf3esjr6a

Регистрираните ще получат на електронната си поща назад писмо с дата, час и код за тренировката. С тях те ще имат опция да се включат в третия мастърклас на кикбокс величието 30 минути преди старта. Поради техническите рестрикции на Star Leaf, късмет да упражняват онлайн със Семи Шилт ще имат единствено първите 100 души, които се записват.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР