За България е най-хубаво да пази неутралитет. Колкото войни е

...
За България е най-хубаво да пази неутралитет. Колкото войни е
Коментари Харесай

Заветите на Дънов: За България е най-хубаво да пази неутралитет

" За България е най-хубаво да пази неутралитет. Колкото войни е водила, все е губила. Когато целия свят изгуби посоката, българският народ ще бъде мост сред Изтока и Запада и ще кредитира духовно всички хора по света ". Думите са на Петър Константинов Дънов - българският мъдрец и нравствен преподавател, прочут по целия свят като Учителят!

Основното в неговoто обучение, с което всички са съгласни е, че:

Трябва да почитаме живота във всичките му проявления. Съзнателно да служим на Истината и Доброто. Да сме рационални, без да стигаме до крайности. Да няма никакви прояви на принуждение и насила, уважавайки правото на свободата ни на избор.

Христо Ташев е роден през 1956 година в село Ардино. След 14-годишната си възраст живее в Пловдив. Има електротехническо обучение. Работил е като механик, вложител и архитект, учител и някогашен военнослужещ в специфичните сили.

След мощно прекарване на 21 година се посвещава на духовността и духовното израстване. От 2001 година е ръководител на общността на Бялото Братство в Пловдив. Председател на Управителния съвет на Бялото Братство от юни 2021 година Семеен, с две деца и три внучета.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР