За 68-ми пореден ден граждани се събират в центъра на

...
За 68-ми пореден ден граждани се събират в центъра на
Коментари Харесай

Ден 68: Демонстранти блокираха движението по бул. Цар Освободител

За 68-ми следващ ден жители се събират в центъра на София с претенции за оставката на кабинета „ Борисов 3 “, на основния прокурор Иван Гешев.

Малко след 19.30 ч. стачкуващи блокираха придвижването по бул. " Цар Освободител ", а камионът с озвучителната техника паркира напречно на пътното платно. Свободен за придвижване остава бул. " Дондуков

Преди часове в страницата във Facebook уредниците " Отровното трио " оповестиха дарителска сметка с титуляр Николай Хаджигенов, а като съображение за заплащане приканват да се изпише " За задачите на митинга ", осведоми БНР.

От поста във Facebook излиза наяве, че парите ще бъдат декларирани пред Столична община и ще бъде заплатен дължимият локален налог в размер на 5% от дарената сума. Средствата ще бъдат изразходвани " за изгода роду ", като от триото твърдят, че в случай че има излишък когато се смъкват държавното управление и основният прокурор, ще бъде транспарантно дарен за благородни дела.

" Даваме всичко от себе си, ще продължим да го вършим до дъно, всяка скромна помощ е от изгода за идеята ни ", пишат още уредниците.

Същевременно с това няколко десетки жители се събраха при пилоните на НДК на контрапротест против президента Румен Радев. Хората носят български флагове и плакати, на които написа " Не желаеме революция ", " Радев - разединител на нацията ".

Във Варна за 66-а вечер се организира антиправителствен митинг, осведоми Българска национална телевизия. Недоволните жители се събраха на площада до общината и желаеха оставката на премиера Бойко Борисов и на основния прокурор Иван Гешев. Демонстрантите настояха още за предварителни избори и машинно гласоподаване.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР