За 30-а поредна година на специална церемония отличават полицейски служители

...
За 30-а поредна година на специална церемония отличават полицейски служители
Коментари Харесай

Разкрил база с канабис стана Полицай на годината, за спрени 12 000 мигранти отличиха ГП от Елхово

За 30-а поредна година на специфична гала отличават полицейски чиновници и колективи, потвърдили висок професионализъм при осъществяване на служебните си задължени
Снимка: БТА

Отличията бяха връчени за 30-а поредна година. Наградите са за чиновници и колективи, потвърдили висок професионализъм при осъществяване на служебните си отговорности.

За 30-а поредна година на специфична гала отличават полицейски чиновници и колективи, потвърдили висок професионализъм при осъществяване на служебните си отговорности
Снимка: БТА

По традиция и тази година са планувани награди за цивилен принос.

За цивилен принос премия получи Благовеста Факирова от основният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев
Снимка: БТА

В рамките на церемонията бе проведена и благотворителна галерия на детски рисунки, направени от ученици на Детското полицейско ръководство.

за цивилен принос премия получи Цветака Кирякова
Снимка: БТА

Събраните средства ще бъдат предоставени на Националната благотворителна акция за подкрепяне на децата на починалите и потърпевшите при осъществяване на служебните отговорности чиновници от системата на Министерство на вътрешните работи.

Директорът на ГДНП основен комисар Атанас Илков и Ангел Пенчев, участник в състезанието за рисунка
Снимка: БТА

На събитието, с изключение на управлението на Министерство на вътрешните работи, участваха вицепрезидентът Илияна Йотова и и.ф. основен прокурор Борислав Сарафов.

И.д. основен прокурорБорислав Сарафов награди министърът на вътрешните работи Калин Стоянов
Снимка: БТА

Сарафов връчи почетния знак на прокуратурата на вътрешния министър Калин Стоянов. Това е премия освен за персоналните достижения, а и за работата на всеки чиновник на Министерство на вътрешните работи през годините. България е сигурна страна, резултатите са на разположение, сподели още Сарафов.

И.д. основен прокурор Борислав Сарафов и Михаил Наумов, ГДНП
Снимка: БТА

Тези, които не ни позволяват в Шенген и ни дават образци, в действителност са по-зле от нас , сподели още Сарафов. Той добави, че у нас хората се усещат сигурни. Никога равнището на взаимоотношение сред прокуратурата и Министерство на вътрешните работи не е било толкоз положително, както в този момент, сподели още и.ф. основен прокурор. Обществото не чака от нас раздори, а съзнателна работа, добави той.

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев (ляво) връчва груповата премия на отдел " Криминална полиция " на Столична дирекция на вътрешните работи
Снимка: БТА

На собствен ред Калин Стоянов съобщи, че се гордее с работата на сътрудниците си. Годината бе белязана с изключителна натовареност , само че отговорихме на всички провокации и упования, сподели той. Министърът моли всички работещите в Министерство на вътрешните работи да работят за това да има успокоение в системата.

Заместник- министърът на вътрешните работи Ивелина Дундакова (ляво)
Снимка: БТА

Вицепрезидентът Илияна Йотова съобщи, че без значение от сложния и комплициран свят, всички желаеме да сме вкъщи за празниците. За да имаме тези неща, ги изискуем на работата на чиновниците в Министерство на вътрешните работи, добави тя. Днес би трябвало да си спомним и за чиновниците на Министерство на вътрешните работи, които не са измежду нас, само че имената им са знак на героизъм към страната ни, уточни още вицепрезидентът. По думите ѝ рядко се замисляме какво стои зад сигурността, за която работят чиновниците на Министерство на вътрешните работи.

Снимка: БТА

България е една от най-сигурните външни граници на Европейския съюз . Всичко останало е политика и обстановка на тези, които дават оценки, промяна Йотова. Тя напомни, че още преди години сме изпълнили всички условия за влизане в Шенген.

Снимка: БТА
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР