За 3 август от 20 часа на стадион Виваком Арена

...
За 3 август от 20 часа на стадион Виваком Арена
Коментари Харесай

СДВР ще бди за сигурността и реда по време на мача между „Левски“ и „Шкупи“

За 3 август от 20 часа на стадион „ Виваком Арена – Георги Аспарухов “ в София е планувано да се играе втората футболна среща от „ Лига на конференциите “ сред тимовете на ПФК „ Левски “ и ФК „ Шкупи “ /Северна Македония/.

С оглед зародило напрежение на първата футболна среща състояла се в Северна Македония, УЕФА е подхванала незабавни ограничения за недопускането на гостуващи последователи на дуела реванш от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите сред ПФК „ Левски “ и ФК „ Шкупи “. Във връзка с това от страна на отбора-домакин билети за гостуващи почитатели няма да бъдат пускани в продажба и те няма да бъдат допускани на спортното оборудване.

Униформените ще наблюдават и оказват подпомагане на ангажираната охранителна компания за недопускане на фенове, които имат наложена възбрана за посещаване на спортни мероприятия, във очевидно нетрезво положение, както и за носене на неразрешени предмети и движимости /огнестрелно оръжие, пиротехнически произведения, ножове, палки, боксове, бутилки, включително парфюми и чадъри/. Ангажимент по защитата на спортната среща има частна охранителна компания, чиято задача е да следи за запазване на реда на територията на стадиона по време на провеждането на срещата.

За да бъде избегнато скупчване, приканваме феновете да се възползват от по-ранното отваряне на входовете на стадиона. Вратите за гости ще бъдат отворени в 18 часа, като почитателите на „ Левски “ ще бъдат допускани на всички браншове.

Преди, по време и след осъществяване на футболната среща полицейските чиновници ще наблюдават за опазването на публичния ред и за недопускането на закононарушения на територията на столицата.

Възможно е в следобедните часове да възникне краткотрайно усложнение в придвижването в централната градска част, като то ще бъде поетапно спирано и възстановявано
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР