За 28-ми път Българската търговско-промишлена палата раздаде своите награди.Фирмите, които

...
За 28-ми път Българската търговско-промишлена палата раздаде своите награди.Фирмите, които
Коментари Харесай

БТПП раздаде годишните си награди

За 28-ми път Българската търговско-промишлена палата раздаде своите награди.

Фирмите, които са отличени, са посочили, че макар компликациите през миналата година, са постигнали положителни финансови резултати и са съумели да отговорят на всички предизвикателкства, които пандемията сложи пред тях.

За да отговорят на обстановката сега, уредниците организираха церемонията в хибриден формат - и в онлайн форма и присъствено с някои от отличените.

" Това е най-хубавият метод да насърчим фирмите, изключително в тия времена, когато към този момент втора година има ограничавания, усложнения, спънки пред тяхната активност - да им покажем, че има компании, повече от 1500 и те имат растеж на облагата за една година, а някои в пъти ", съобщи Цветан Симеонов, шеф на Българската търговско-промишлена палата.

" Кризата Ковид дава нови благоприятни условия. Тя катализира всички процеси, свързани с онлайн търговията, а ние като участници в онлайн търговията - всички процеси, които са зад клика, който всеки от нас прави пазарувайки онлайн, ние сме изпод под този клик ", сподели Веселин Стоянов, шеф на компания за транспорт на палетни колета и транспортни услуги.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР