За 25-та поредна година Български пощи организира конкурс Най-красиво писмо

...
За 25-та поредна година Български пощи организира конкурс Най-красиво писмо
Коментари Харесай

„Български пощи“ приемат писма до Дядо Коледа

За 25-та поредна година " Български пощи " провежда конкурс " Най-красиво писмо до Дядо Коледа ". За да е годна кореспонденцията, на плика би трябвало да е залепена марка от 65 ст., а на мястото на получателя се написа " За Дядо Коледа ". Крайният период на състезанието е 12 декември.

С организирането на детски конкурс " Най-красиво писмо до Дядо Коледа " от " Български пощи " имат за цел да научат децата да водят преписка и вярно да адресират писмата. В състезанието могат да вземат участие всички детски писма със стихове и рисунки.

" Трябва в някой да се има вяра и в нещо да се има вяра. Ние сме си създали организацията. " Български пощи " не са спрели да работят макар пандемията. Имаме още веднъж пощенски кутии в по-големите пощенски станции, които са тъкмо за тези писма, които децата ще изпратят ", сподели пред БНР Милена Тошева, основен експерт „ Пощенски услуги “ в " Български пощи ".

От писмата на децата, които са получавани до момента, се схваща, че децата имат вяра в Дядо Коледа.

" Тъй като няма възрастово ограничаване, ние получаваме и писма от деца, които към момента не са на учебно заведение и е видно от тях, че родителите са ги написали. Децата, които са към този момент в учебна възраст и ги пишат сами, то си проличава по почерка, проличава си по изразяването. Има и писма, които са от по този начин наречените пораснали деца. На нас ни пишат и възрастни хора, които се молят най-вече за здраве, за сътрудник в живота ", добави Тошева.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР