За 25-а поредна събота десетки хиляди жълти жилетки“ излязоха по

...
За 25-а поредна събота десетки хиляди жълти жилетки“ излязоха по
Коментари Харесай

25-а поредна събота на протести на жълтите жилетки“

За 25-а поредна събота десетки хиляди „ жълти жилетки “ излязоха по улиците на Париж, оповестява „ Спутник нюз “. Демонстрациите не стихват макар намаляващият брой на протестиращите и обещанията на президента Еманюел Макрон да понижи налозите върху приходите и да не усилва цените на горивата.

 Демонстрации на „ жълтите жилетки “ бяха извършени и в деня на труда 1 май Демонстрации на „ жълтите жилетки “ бяха извършени и в деня на труда 1 май © БГНЕС
Исканията на „ жълтите жилетки “ не престават да са същите,както при започване на митингите – оставка на президента и по-добри условия на живот.

Въпреки лекият дъжд във френската столица се чака да бъдат извършени три обособени протестни марша. Демонстрации ще има и в Лион, Тулуза и Монпелие. „ Жълтите жилетки “ дадоха обещание – ще продължат с митингите до момента в който настояванията им не бъдат изпълнени.
 Светът означи Първи май със стачки, демонстрации и митинги Светът означи Първи май със стачки, демонстрации и митинги
С всеобщи митинги, стачки, демонстрации и митинги светът отбелязва Международния ден на труда. В Париж избухнаха конфликти. Полицията употребява съл...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР