За 17-и пореден ден площадите на големи и малки градове

...
За 17-и пореден ден площадите на големи и малки градове
Коментари Харесай

17 ден: Протестите продължават в цялата страна и чужбина

За 17-и следващ ден площадите на огромни и дребни градове в страната се изпълнят с хора, които желаят оставките на министър-председателя Бойко Борисов, на държавното управление и на основния прокурор Иван Гешев!
17 часа: Българи стачкуват в цялата страна, а наши сънародници се събират и в голям брой градове в чужбина, с цел да поддържат антиправителствените митинги у нас.

Гласът на младежите, които желаят смяна, бъдеще и по-добър живот е все по-ясен и все по-силен.

Протестът, с който към този момент повече от две седмици се желаят оставките на премиера Бойко Борисов и на основния прокурор Иван Гешев, излезе от границите на България. От чужбина упорстват и за въвеждане на отдалечено гласоподаване (електронно или по пощата), както и за привикване на Велико Народно заседание за промени в конституцията, с които да се ограничи властта на водещите фигури в наказателната и изпълнителната власт.

Блокадите не престават, оповестяват уредниците на митинга Арман Бабикян, адв. Николай Хаджигенов и проф. Велислав Минеков, известни още като „ Отровното трио”, на страницата на събитието във Facebook.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР