За 15-а година Dir.bg ще проведе националния конкурс Най-красива абитуриентка“.

...
За 15-а година Dir.bg ще проведе националния конкурс Най-красива абитуриентка“.
Коментари Харесай

Стартира конкурсът „Най-красивата абитуриентка“

За 15-а година Dir.bg ще организира националния конкурс „ Най-красива абитуриентка “. През годините са се включвали стотици девойки от цялата страна, които споделят фотосите от незабравимата нощ, прекарана с класа си, преди да поемат по нелекия път на живота. Миналата година се включиха рекорден брой ученички – над 1200.

Момичето, което търсим измежду кандидатките, завършващи тази година учебно заведение, е надарено с естествена хубост, харизматично лъчение и забележителни качества. Dir.bg е подготвил страхотни награди както за победителката, по този начин и за 20-те финалистки.

За да се включите, би трябвало да изпратите своите фотоси от бала на фейсбук страницата „. Срокът за присъединяване е 23 юни 2022 година до 14:00 часа.

И както по традиция, младите дами ще бъдат оценени от уважавано и обичано жури, което ще  бъде в следния състав: прелестната и харизматична телевизионна водеща  и синоптичка Натали Трифонова, младата вяра на българското кино Филип Буков – притежател на премията „ Андрей Баташов и надарената и одобрена актрисата, която е изиграла не една или две функции - Радина Кърджилова, завладяла публиката освен със своята игра, само че и обаяние. Разбира се, към тях ще се причисли и победителката от последното издание на конкурса  - прелестната Цветелина Джонова.

Как да участвате в състезанието, може да прочетете.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР