За 12-та поредна година програмата за предприемачество и подпомагане на

...
За 12-та поредна година програмата за предприемачество и подпомагане на
Коментари Харесай

Програмата за предприемачество и подпомагане отличи български социални предприятия

За 12-та поредна година програмата за предприемачество и подкрепяне на неправителствени организации " Let`s GO " отличи 3 български обществени предприятия.

Наградата, която те получават, е в размер на 10 000 лв.. Победителите в програмата на Българския център за нестопанско право се занимават с образование за правата на индивида посредством настолна игра, създаване на туристически пакет за посетителите на пловдивското село Куртово Конаре и направа на сувенири от хора със характерни потребности.

В програмата участваха общо 12 организации от неправителствения бранш. Водещ на церемонията по награждаване беше журналистът на Българска национална телевизия Филипа Огнянова. Телевизията е сътрудник на плана.

" С този конкурс поддържаме предприемачески хрумвания на цивилен организации. Те демонстрират по какъв начин могат по този метод, по един резистентен метод, да се борят за своите задачи. Има всевъзможни хрумвания - от зелени хрумвания до поддръжка на хора с увреждания, хора в уязвимо състояние - цялата разноцветност на гражданския бранш е тук. Над 200 организации са минали през тази стратегия и ние сме доста щастливи да забележим, че една огромна част от тях развиват устойчиви начинания ", сподели Надя Шабани, шеф на фондация " Български център за нестопанско право ".

Автор: Драгомир Петков
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР