За 12-и път Обединените арабски емирства са признати за най-привлекателната

...
За 12-и път Обединените арабски емирства са признати за най-привлекателната
Коментари Харесай

ОАЕ е най-желаната страна от младите хора

За 12-и път Обединените арабски емирства са приети за най-привлекателната страна за арабските младежи. В анкетата по тази тематика са взели участие над 3600 души на възраст от 18 до 24 години от 18 страни.

Младите хора ценят най-много сигурността и възприятието за сигурност, те също означиха растяща стопанска система, дейно ръководство, чиста околна среда и лесното започване на бизнес.

Младите араби биха желали родните им страни да бъдат като Обединените арабски емирства. Те считат ОАЕ за положително място за основаване на семейство,

страна с качествено учебно обучение и високи заплати, както и друга културна еднаквост.

„ ОАЕ не престават да бъдат фар за арабските младежи, търсещи работа, благоприятни условия и независимост да разпрострат цялостния си капацитет “, сподели Сунил Джон, създател на Asda`a BCW, PR организация, която организира годишното изследване.

Една четвърт от всички интервюирани дефинират ОАЕ като най-хубавата страна за живеене. В челната петица на страните по прелест за младите хора са още Съединени американски щати, Канада, Катар и Англия. Струва си да се означи, че Катар се появи в челната петица за първи път от осем години.

Списание Forbes по-рано дефинира Дубай като едно от най-благоприятните места за предприемачи от цялостен ​​свят.

Емирството завоюва тази купа заради стратегическото си местонахождение, топъл климат и политика на свободната търговия.

Градът предлага доста неповторими благоприятни условия за амбициозни хора, които желаят да осъществят своите планове. Едно от най-важните преимущества за бизнесмените, които основават бизнес в Дубай, са

евентуалните данъчни тласъци и атрактивните правила на трудовото право.

Така ОАЕ предлага една от най-ниските корпоративни данъчни ставки в света, както и освобождение от този налог за дребния бизнес. Такава данъчна политика разрешава на бизнесмените да получават огромни облаги и да ги реинвестират в по-нататъшното разгръщане на световни планове.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР