За 11-а поредна година Фамилатлон - най-големият празник на открито,

...
За 11-а поредна година Фамилатлон - най-големият празник на открито,
Коментари Харесай

За 11-а поредна година Фамилатлон събра стотици семейства в Южния парк в столицата

За 11-а поредна година " Фамилатлон " - най-големият празник навън, отдаден на спорта и заниманията, събра стотици фамилии в Южния парк в столицата в неделя.

Той се организира в навечерието на Международния ден на фамилията и Асоциация за развиване на българския спорт се включи интензивно в мероприятието, като показа дейностите, които осъществя по разнообразни планове и взаимно с клуб по лека атлетика " Класа " провежда спортни занимания за малчуганите. Малките гости имаха опцията да се срещнат с леката атлетика и да преживеят позитивната страст от това да бъдеш деен.

Посетителите на Фамилиатлон 2019 можеха да получат информация за дейностите по план Академия за юношески служащи, който е стратегическо партньорство сред България, Полша, Испания и Македония. Академия за юношески служащи включи 12 младежи на възраст 18-30 години от всяка страна в стратегия за повишение на знанията и уменията в областта на младежката работа и им разреши да работят върху на практика сюжети за личностно и професионално развиване на младежите, с които те споделят. В Академията, която се организира до началото на април 2019 бяха включени следните модули: работа в екип, интеграция на група, водачество, мениджмънт на спорове, спорт (физическа активност) и психомоторно включване в младежката работа, мотивация, ИТ принадлежности в младежката работа, способи и принадлежности за младежка работа, коминикация с младежи, ръководство на времето. Практически сюжети бяха създадени и по тематиките: правна рамка за основаване на Неправителствени организации, промотиране и спонсорство, цели, визия, полезности, финансиране, личен състав и претовареност.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР