Ювентус записа пета последователна победа в италианската Серия А. Старата госпожа“

...
Ювентус записа пета последователна победа в италианската Серия А.
Старата госпожа“
Коментари Харесай

Юве трети в Италия след 5-и пореден успех

Ювентус записа пета поредна победа в италианската Серия А.

„ Старата госпожа “ завоюва с минималното 1:0 визитата си на опашкаря Верона след попадение на Мойс Кийн, който в 60-ата минута се възползва от доста хубави поредни подавания на Аркадиуш Милик и Адриен Рабио, с цел да преодолее Лоренцо Монтипо с удар с левия крайник.

Футболистите на Ювентус обаче трябваше да треперят и да благодарят на системата за видеоповторения за това, че резервираха задатъка си. В 75-ата минута Алекс Сандро игра с ръка в наказателното си поле, само че от ВАР екипа взеха решение, че няма учредения да алармира на основния рефер Марко ди Бело за дузпа.

В 82-рата минута Леонардо Бонучи влезе в едно единоборство с карате удар в крайници на Даниеле Верде. Ди Бело отсъди дузпа, само че след консултация с ВАР я анулира поради най-малък контакт на крайници на Бонучи с топката преди да изрита Верде.

В добавеното време на срещата Алекс Сандро пък получи пряк червен картон, откакто извърши нарушаване като финален в отбраната на границата на наказателното поле. Верона обаче не съумя да се възползва и от тази обстановка и позволи девета поредна турнирна загуба.

В класирането Ювентус към този момент е трети с 28 точки, на 2 зад първенеца Милан и на 10 зад водача Наполи. Верона е на последното 20-о място с 5 точки, на пет от избавителния бряг, откакто записа 9-ата си поредна загуба.

ВЕРОНА – ЮВЕНТУС 0:1
0:1 Мойс Кийн (60)

СТАРТОВИ СЪСТАВИ:

ВЕРОНА : Монтипо, Давидович, Хиен, Чекерини, Терачано, Хонгла, Сулемана, Дойг, Калон, Лазаня, Джурич;

ЮВЕНТУС : Перин, Данило, Бонучи, Бремер, Куадрадо, Фаджоли, Локатели, Рабио, Костич, Кийн, Милик.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР