Ювентус загуби с 0:2 при гостуването си на Макаби Хайфа

...
Ювентус загуби с 0:2 при гостуването си на Макаби Хайфа
Коментари Харесай

Куадрадо защити Алегри

Ювентус загуби с 0:2 при гостуването си на Макаби Хайфа в Шампионска лига и по този начин за следващ път разочарова своите почитатели през този сезон.

" Бианконерите " бяха считани за любимци и в този мач задачата беше да завоюват трите точки и да запазят възможностите си за продължение напред в Шампионска лига, само че отборът на Масимилиано Алегри още веднъж имаше проблеми и позволи проваляне, което в допълнение ще усили напрежението върху треньора.
 
„ За страдание във футбола се случват такива неща. Трябва да се опитаме да обърнем страницата допустимо най-скоро, в този момент да се фокусираме върху Серия А, тъй като можем да излезем от тази обстановка, единствено в случай че сме единни. Има риск да отпаднем още в груповата фаза на Шампионска лига, само че можем да излезем от тази обстановка, в случай че сме единни. Докато има късмет, би трябвало да имаме вяра до дъно, да продължим да работим, да даваме 100% и да се надяваме, че нещата ще се трансформират “, уточни Хуан Куадрадо, който отбрани Алегри.

„ Треньорът прави всичко, с цел да ни върне на правия път, всички сме един тим и повече сме отговорни тези на терена. Трябва да дадем повече, като стартираме от по-опитните. Трябва да имаме религия в себе си като тим и като семейство. Измъквали се от доста сложни обстановки преди и мисля, че това е опция да го повторим “, приключи колумбиецът.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР