Ювентус стигна до точка срещу най-стария си враг Интер, но

...
Ювентус стигна до точка срещу най-стария си враг Интер, но
Коментари Харесай

Спорна дузпа подари точка на Ювентус в „Дерби дИталия“

Ювентус стигна до точка против най-стария си зложелател Интер, само че не и без съдействието на съдията Мариани и помощниците му от ВАР-стаичката.

В последните минути на срещата Дензел Думфрис и Алекс Сандро попаднаха в обстановка, в която ни се наложи да гледаме десетки повторения, с цел да остане подозрение от решението за присъждане на углавен удар. Бразилецът стигна пръв до една безнадеждна топка току върху линията на наказателното поле, а нидерландецът го чукна през високо вдигнатия крайник. Последва гневен зов от Сандро, макар че топката отиваше в състезател на гостите, само че съдиите взеха решение да се базират напълно на буквата на закона, с цел да се произнесат в посока на „ бианконерите “. В паниката Симоне Индзаги възропта гневно и бе изпъден, а Пауло Дибала не пропусна да се разпише в последвалото осъществяване.

Преди това Един Джеко откри резултата в 17', когато получи опция да довкара топката след страховит изстрел на Хакан Чалханоглу и избавяне на Войжджек Шченсни.

„ Нерадзурите “ изглеждаше като че ли направляваха развоя на срещата и лимитираха заплахите пред личната врата, като не забравяха да нападат, само че, както прекомерно постоянно става в такива дербита, една противоречива обстановка взема решение изхода.

Равенството като че ли е от, тъй като се оказва, че всички тимове от топ 6 изгубиха точки в този кръг на Серия А с изключение точно на „ росонерите “.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР