Ювентус спечели много рутинно домакинството си на Салернитана от 29-ия

...
Ювентус спечели много рутинно домакинството си на Салернитана от 29-ия
Коментари Харесай

Ювентус диша във врата на Интер след рутинна победа

Ювентус завоюва доста рутинно семейството си на Салернитана от 29-ия кръг на италианската Серия А. "Бианконерите " означиха два гола в първия половин час, с цел да си подсигуряват триумфа над отбора от Салерно.

Една от звездите на отбора Пауло Дибала откри още в 6-ата минута на "Алианц Стейдиъм " в Торино. Куадрадо и Влахович създадоха гола на аржентинеца по страховит метод. Минути по-късно Дибала можеше още веднъж да се разпише, откакто излезе очи в очи със стража на гостите, само че прехвърлящият му удар мина над напречната греда.

Малко преди да измине половин час игра Де Шильо центрира чудесно към Влахович, който с глава наказа за повторно Луиджи Сепе.

В 63-ата минута Де Лихт стреля рисково с глава след корнер, само че Сепе съумя да се оправи. Четири минути по-късно Шчесни също трябваше да се намеси при корнер, спасявайки изстрел на Симоне Верди.

В 71-ата минута стражът на госитте съумя да предотврати втори гол на Влахови. Малко по-късно юношата на Интер Бонацоли стреля ужасно от воле, което обаче беше отразено от Войчех Шчесни.

По този метод торинци събраха 59 точки за четвъртат позиция, като са единствено на точка от третия Интер. Гранатите пък остават последни с 16 пункта - на 9 от спасителиня бряг, където е Каляри.

FT | ⌛️ | Two goals and three Sunday afternoon points!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР