Ювентус си върна отборния дух на фона на добрите резултати,

...
Ювентус си върна отборния дух на фона на добрите резултати,
Коментари Харесай

Макс Алегри: Във форма сме и трябва да се възползваме

Ювентус си върна отборния дух на фона на положителните резултати, само че Лацио ще тества решимостта на отбора преди почивката поради Световното състезание, сподели старши треньорът Масимилиано Алегри. " Старата госпожа " удължи победната си серия в Серия А до пет мача след триумфа с 1:0 над Верона в четвъртък и е четвърти в класирането, само че Алегри беше внимателен по отношение на упованията против втория Лацио, който гостува на стадион " Алианц " по-късно през днешния ден.

" Най-доброто, което видяхме през този интервал, е отборният дух, който си възвръщаме, само че явно има какво още да подобрим. Очаквам сложен мач против мощния отбор на Лацио, който се оправя чудесно. Това е последният мач за годината, започнахме позитивна серия и би трябвало да продължим. Лацио обаче позволи единствено един гол като посетител ", разяснява Алегри.

" Те са тим, който е сложен за побеждаване. Маурицио Сари знае по какъв начин да провежда отбора добре в отбрана. Той също по този начин има доста качествени играчи. Маурицио е отличен треньор, който завоюва купата в Серия А с Ювентус и прави страхотна работа в Лацио ", добави той.

Алегри сподели, че нападателят Душан Влахович към момента е отвън състава заради травма в слабините, до момента в който халфът Мануел Локатели и крилото Хуан Куадрадо ще бъдат разполагаем за мача.

Аржентинският полузащитник Анхел Ди Мария получи лека травма на подколянното сухожилие при започване на предишния месец и от този момент има лимитирано игрово време като запаса против Интер и Верона.

" Що се отнася до Ди Мария, ще би трябвало да реша какъв брой време да му дам. Двубоят през днешния ден е сложен поради класата на противника и още повече, че това е последна среща преди дългата пауза. Ние сме в добра форма, би трябвало да я продължим ", сподели Алегри.

След срещата през днешния ден Ювентус го чака отмора до 4 януари, когато ще гостува на Кремонезе.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите мачове от италианските Serie A и Coppa Italia, онлайн, в ефира на MAX Sport 3.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР