Ювентус с нова комфортна победа в Серия АОтборът на Ювентус

...
Ювентус с нова комфортна победа в Серия АОтборът на Ювентус
Коментари Харесай

Ювентус с нова комфортна победа в Серия А

Ювентус с нова удобна победа в Серия А
Отборът на Ювентус реализира следващия си триумф в италианската Серия А, откакто надигра с 3:1 вкъщи отбора на Каляри в среща от 11-ия кръг.,,Бианконерите “ потеглиха ослепително в дуела с гол още в първата минута, дело на Пауло Дибала. Попадението сякаш успокои възпитаниците на Масимилиано Алегри и гостите се възползваха от спада в играта на домакините. В 36-та минута резултатът бе подравнен след гол на Жоао Педро.

Радостта на Каляри обаче бе прекомерно къса, откакто единствено две минути по-късно,,Старата госпожа “ още веднъж излезе с едни гърди напред. Филип Брадарич имаше малшанса да си означи трагичен автогол, с който даде още веднъж преднина на торинци.

През втората част домакините продължиха да натискат противника си в търсене на трето уверено попадение в мача, само че по този начин и не намираха правилния път към вратата на Алесио Крано. Все отново първенците затвърдиха триумфа си след точната намеса на резервата Хуан Куадрадо, който вкара след асистенция на португалската звезда на отбора Кристиано Роналдо.

С успеха си Ювентус продължава да бъде водач във краткотрайното класиране с шест точки пред преследвачите от Интер и Наполи, които са втори и трети с по 25 точки. За,,бианконерите “ следва домакинство на Манчестър Юнайтед в Шампионската лига в сряда. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР