Ювентус постигна споразумение с футболните власти в Италия и ще

...
Ювентус постигна споразумение с футболните власти в Италия и ще
Коментари Харесай

Ювентус постигна споразумение с италианската футболна федерация

Ювентус реализира съглашение с футболните управляващи в Италия и ще заплати санкция от 718 000 евро поради нередностите при заплащането на заплатите на футболистите, осведоми " Ройтерс ". Освен това най-успешният италиански клуб ще се откаже от обжалване на правосъдните решения по случая.

Споразумението пристигна, откакто от актива на Ювентус бяха отнети 10 точки поради счетоводството при прехвърлянията на клуба. Няма да бъдат отнемани повече точки на " нерадзурите ", които този уикенд би трябвало да приключат шампионата с посещение на Удинезе и да завършат в най-лошия случай на седмо място в Серия А, което ще им даде право на присъединяване в Лигата на конференциите през идващия сезон.

Първоначално чуването на клуба бе планувано за 15 юни, само че от Ювентус съумяха да го реалокират за през днешния ден, с цел да бъде преди завършването на сезона в Серия А.

Европейската централа УЕФА ще наложи наказване на Ювентус по проблема и присъединяване на клуба в шампионатите на Стария континент през идващия сезон е под сериозна въпросителна, считат медиите на Апенините.
 Нов удар: Отнемат още точки от Ювентус
Нов удар: Отнемат още точки от Ювентус

Днес излиза наяве
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР