Ювентус подготвя оферта от 150 милиона паунда за защитника на

...
Ювентус подготвя оферта от 150 милиона паунда за защитника на
Коментари Харесай

Ювентус смята да направи Ван Дайк най-скъпия защитник в света за втори път

Ювентус приготвя оферта от 150 милиона паунда за бранителя на Ливърпул Върджил ван Дайк, оповестява през днешния ден английският таблоид "Сън ".

Според информацията Ювентус ще направи всичко допустимо да притегли нидерландеца в тима през летния трансферен прозорец и за повторно да го направи най-скъпия бранител в света, откакто единствено преди няколко сезона мърсисайдци го привлякоха от Саутхамптън за 75 милиона паунда.

Неназован източник от италианският клуб декларира пред британското издание, че в Торино считат за вероятен прехвърлянето на база на триумфите, които Ван Дайк към този момент натрупа с Ливърпул и най-много все по-близката купа в Англия.

“След като завоюва “една торба с трофеи” с Ливърупл, в Ювентус считат, че той може би е подготвен за ново предизвикателство, изключително откакто играе в Англия от години. От клубът имат явен проект за огромна оферта през лятото”, декларира анонимният източник.

Всичко това е подкрепено и от изявление на самият Ван Дайк от преди седмица. “Вече съм на 28 години и желая да извърша всяка фантазия, която имам. Животът може да е доста къс, кариерата ти също. Наслаждавам се на играта за този тим и този управител. За това не мога да виждам доста напред, само че в този момент се наслаждавам”, декларира самият Ван Дайк.
Серия А 22 кръг, неделя 2 февруари  Ювентус 13:30предстои  Фиорентина
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР