Ювентус и Айнтрахт (Франкфурт) се споразумяха напълно за трансфера на

...
Ювентус и Айнтрахт (Франкфурт) се споразумяха напълно за трансфера на
Коментари Харесай

Ювентус постигна пълно споразумение с Айнтрахт за Костич

Ювентус и Айнтрахт (Франкфурт) се споразумяха изцяло за прехвърлянето на крилото Филип Костич, оповестява “Скай Спорт ”.

“Старата госпожа ” ще заплати на “орлите ” 17-18 млн. евро с включените бонуси, с цел да притегли сръбския национал, който пък ще подпише тригодишен контракт със заплата от 2,7 млн. евро на сезон. “Бианконерите ” се пребориха за 29-годишния състезател в конкуренцията на Уест Хам. Междувременно, от Айнтрахт публично потвърдиха, че Костич няма да пътува през днешния ден с тима до Хелзинки за утрешния конфликт с Реал Мадрид за Суперкупата на Европа. Оттам признаха, че повода за това са финални договаряния на футболиста с различен клуб.

“Филип се държеше по образцов метод през предишния сезон и изигра огромна роля за спечелването на Лига Европа. Винаги сме казвали, че няма да му вършим спънки, в случай че получим предложение, което е положително за всички страни, и че сме подготвени да приказваме. В момента водим обещаващи договаряния с различен клуб и се обрисува да стигнем до решение. Разполагаме с необятен състав и имаме огромно доверие в момчетата, като всички от тях заслужават своя късмет и се вълнуват от идните провокации. На този декор взехме решение, също и по искане на възможния му нов клуб, да играем против Реал Мадрид без Филип ”, разяснява спортният шеф Маркус Крьоше пред клубния уебсайт.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР