Ювентус е влязъл в контакт с Арсенал, като е отправил

...
Ювентус е влязъл в контакт с Арсенал, като е отправил
Коментари Харесай

Ювентус пита Арсенал за Обамеянг

Ювентус е влезнал в контакт с Арсенал, като е отправил питане за опцията да притегли в състава си нападателя Пиер-Емерик Обамеянг, твърди " RAI ". Спортният шеф Фабио Паратичи се е заел със задачата да води договарянията с " Артилеристите ", като към този момент публично е декларирал интерес към габонеца.

Почти несъмнено през лятото Юве ще се раздели с Гонсало Игуаин и в клуба интензивно работят по намирането на негов подобаващ заместител. Торинци преглеждат няколко благоприятни условия, като наподобява последната от тях е точно Обамеянг.

31-годишният голаджия има контракт с Арсенал единствено за още един сезон и на този стадий изрично отхвърля да преподпише. Това може да принуди шефовете на клуба да го продадат през лятото, като съгласно някои информации може да го пуснат на много ниска цена от порядъка на 20 милиона паунда - нещо което е привлякло интереса на Юве.

Обамеянг е податлив да се завърне в Италия, където игра при започване на кариерата си с екипа на Милан. Вариантът да премине в Ювентус може да бъде много изкушаващ, защото играчът не крие, че желае да печели титли и това е една от аргументите да мисли за разлъка с Арсенал.

Ювентус обаче не е единственият претендент за подписа на габонеца. Интерес към него има и от Интер, Пари Сен Жермен и Барселона.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР