Ювентус беше на крачка от поредния си голям рекорд през

...
Ювентус беше на крачка от поредния си голям рекорд през
Коментари Харесай

Бивш любимец на публиката лиши Юве от голям рекорд

Ювентус беше на крачка от следващия си огромен връх през миналия уикенд, само че един от досегашните огромни любимци на публиката го приключи. "Старата госпожа " беше покрай възстановяване на върха си за най-вече следващи минути без позволен гол, само че Леонардо Бонучи постави точка на тези упоритости с гола си с екипа на Милан.

Двата отбора се срещнаха в огромното дерби в Торино предходната седмица, само че бранителят се разписа в мрежата на тима, с който завоюва шест трофеи през годините. Така прекъсна серията от минути без гол на 959 минути.

А за подобряването на достижението "бианконерите " трябваше да опазят мрежата си единствено още 16 минути. Досегашното върхово достижение е от 974 минути, а след осуетяването на върха, публиката освирка бурно Бонучи. Но в действителност това беше реакцията на почитателите поради метода, по който напусна през лятото.

"Реагирах по този начин след отбелязването на гола си, тъй като ме посрещнаха враждебно. Преди мача се чудех дали да се веселя, в случай че отбележа, само че откакто не стопираха да ме освиркват, взех решение да се израдвам ", показа Бонучи след мача.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР