Юсаку Маезава - първият космически турист за опита на илон

...
Юсаку Маезава - първият космически турист за опита на илон
Коментари Харесай

Японски милиардер остави почти 28 хиляди разочаровани жени

Юсаку Маезава - първият " галактически екскурзиант " за опита на илон Мъск за обиколки към Луната, остави съвсем 30 000 разочаровани дами, които аплайваха да са негови партньорки в неповторимото пътешестване.

Милиардерът, прочут с екстравагантните си инициативи, заяви, че се отдръпва от плана за документален филм за това по какъв начин си търси спътница, тъй като почнал да изпитва " смесени усеща " единствено 2 седмици след началото му.

Става дума за концепция на компанията за стрийминг услуги AbemaTV за самобитно риалити, на което Маезава предложения да аплайват дами на възраст над 20 години. Записалите се до крайни ясрок 17 януари са съвсем 28 хиляди.

В профила си в " Туитър ", който е с най-вече почитатели в Япония, той сервира извинения на участничките в кастинга и на екипа на AbemaTV. " Ройтерс " напомня, че и други негови хрумвания, рекламирани с доста звук, са се проваляли. Но също по този начин Маезава се възползва от резултата, който провокира - да вземем за пример, с обещанието да раздаде 9 милиона $ от персоналното си благосъстояние в " обществен опит " за това дали парите ще ги създадат по-щастливи. Това провокира взрив на записващи се да го следват в " Туитър " и през днешния ден той има близо 7 милиона почитатели.

Изискванията му и за спътница до Луната не бяха доста ограничаващи - да се интересува от полети в космоса и да може да взе участие в подготовката им, както и да бъдат " постоянно положително настроени " и да желаят мир по света.

Сега той им казма, че мисълта, че 27 722 дами " са изгубили от скъпоценното си време ", с цел да аплайват за шоуто Full Moon of Lovers, го кара да изпитва скрупули на съвестта поради " егоистичното ми решение ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР