Юрий Котлер, член на експертния съвет на управляващата партия "Единна

...
Юрий Котлер, член на експертния съвет на управляващата партия "Единна
Коментари Харесай

Откриха застрелян в главата високопоставен политик от партията на Путин

Юрий Котлер, член на експертния съвет на ръководещата партия "Единна Русия " и някогашен член на висшия й съвет, беше открит мъртъв в дома си в центъра на Москва с огнестрелна рана в главата, съобщи ТАСС, цитирайки източник от органите на реда.

Юлия Иванова, старши асистент на ръководителя на основно ръководство за Московска област на съветския Следствен комитет, заяви, че на местопроизшествието са пристигнали следователи, които правят оглед. Те пристигнали по сигнал на близки на Котлер, обезпокоени, че от няколко дни нямат връзка с него.

Самоубийството се счита за съществена версия. В жилището, където той е живеел самичък, не са открити следи от битка, прозорците и ключалките са непокътнати, добави тя. При огледа е била открита и предсмъртна записка, написана от Котлер, в която той написа, че "не вини никого ". В момента се разпитват съседите.

50-годишният Юрий Котлер е приключил интернационалния отдел на факултета по публицистика на Московския университет. Работил е за съветски и западни медии, бил е прессекретар на федерална организация по банкрутите и несъстоятелността и на Федералната комисия за пазара на скъпи бумаги. През май 2012 година е определен за член на висшия съвет на партия "Единна Русия ". На 19 февруари тази година беше определен за член на Експертния съвет на партията, отбелязва Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР