Юристката Кристина Пламенова, която напусна шоуто Ергенът преди седмица, май

...
Юристката Кристина Пламенова, която напусна шоуто Ергенът преди седмица, май
Коментари Харесай

Кристина от Ергенът имала вземане-даване с Дани Петканов?

Юристката Кристина Пламенова, която напусна шоуто " Ергенът " преди седмица, май е имала алъш-вериш с Даниел Петканов. " Уикенд " попадна на фотография на мацката с Лудия кореспондент, която е направена напролет на 2017 година, малко преди Дани да се събере с Александра Богданска. Според осведомени двамата са имали къса и неангажираща полова спекулация.

Оказа се, че Кристина от години се опитва да пробие на дребния екран. Тя е взела участие при Слави Трифонов в занимателното предаване " Вечерта на Северозапада “. В предаването Георги Милчев – Годжи, Краси Радков и Борис Солтарийски показват хумористични и забавни случки от бита и всекидневието на този регион. Момата от " Ергенът " е гостувала във " Вечерта на Северозапада " през 2020 година

Фръцлата, която докара до полуда Евгени Генчев на персоналната им среща, очевидно доста желае да е известна и се опитва във всевъзможни тв формати. В предишното тя е взела участие и в два фолк клипа. Тунингованата русокоска не спря да недоволства в предаването и да демонстрира искания. Тя не била удовлетворена от нищо по време на късия си престой в Турция. Не одобрявала роклите, грима, храната, даже си разрешила да изиска промяната тутакси на фотосите, тъй като си почивала. Екипът, Евгени и останалите девойки били извънредно изнервени от непрекъснатото мрънкане на хубавицата от Бяла Слатина.

" Радвам се, че си потеглих, а в случай че желаете да знаете повода, дано Евгени да я каже, в случай че има храброст ", написа Кристина в инстаграм дни откакто напусна шоуто.

Блондинката е привикнала да излиза с богати мъже, който да я глезят и да й угаждат. Заради това е считала, че и в " Ергенът " всички ще примират по хубостта на юристката. Кристина е приключила право в УНСС и е дееспособен правист. Тя работи във компанията на татко си, както и в Следствието към Софийската градска прокуратура. Един взор на профила й в инстаграм може да ни накара да се запитаме дали риалити героинята върви с миниоблекло и на работното си място в Следствието. На фрагментите Крис наподобява на танцьорка в бар, само че не и на юрист. Едва ли някой би взел на съществено правист с сходна предизвикателна осанка, считат феновете.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР