Юристи от Адвокатската колегия в Смолян ще оказват безплатна правна

...
Юристи от Адвокатската колегия в Смолян ще оказват безплатна правна
Коментари Харесай

`Безплатна правна помощ на социално слаби и уязвими хора от Смолянско

Юристи от Адвокатската гилдия в Смолян ще оказват безвъзмездна правна помощ на обществено слаби и уязвими хора от района в новооткрития Регионален център за консултиране в постройката на Съдебната палата в регионалния град. 

Основната цел на Регионалния център е да облекчи достъпа на хората от района да правни услуги и съвещания. Към него за помощ може да се обърне всеки, който се намира под прага на беднотия. Председателят на Адвокатската гилдия, адв. Елена Даскалова- Радева, изясни

„ Към сегашния миг цифрата е 504 лева Всички лица, които имат приход под този размер, могат да се възползват от услугите на центъра. Много е значимо да отбележим, че тук приказваме за приход на член от фамилията. Тоест, в случай че 4-членно семейство получава 2000 лв. заплата, то може да се възползва от опцията да употребява безплатната правна помощ “.

Към Регионалния център за съвещания могат да се обръщат и потърпевшите от домашно принуждение. В него ще има механически помощник, който ще приема записванията за съвещания, като юристите ще работят по график. Но, при потребност – и отвън него. 

За контакти искащите могат да се обадят на тел. 0892 353 560. 
Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР