Юристът проф. Огнян Герджиков обяви прехвърлянето на акциите на футболния

...
Юристът проф. Огнян Герджиков обяви прехвърлянето на акциите на футболния
Коментари Харесай

За Огнян Герджиков акциите на Левски вече не са на Борисов

Юристът проф. Огнян Герджиков разгласи прехвърлянето на акциите на футболния клуб " Левски " на премиера Бойко Борисов за " удар във въздуха ". Според него притежател на клуба си остава Георги Попов, който е упрекнат дружно с хазартния необут Васил Божков и се намира с него в Дубай. В събота Попов разгласи, че откакто е джиросал акциите на " Левски ", те към този момент са на премиера. Борисов обаче отхвърля да ги одобри и счита, че клучът си остава на досегашния номинален притежател.

Проф. Огнян Герджиков в началото също беше на мнение, че акциите на " Левски " към този момент са на Борисов. Той беше един от първите адвокати, които оповестиха, че акциите са премиера, само че той не е акционер в клуба, защото собствеността не е заменена в Търговския указател.

В неделя обаче Герджиков прекатурна мнението си на 180 градуса и разгласи, че преди дни е сбъркал. Той трансформирал мнението си, откакто видял документът, с който са джиросани акциите, и " се плеснах по челото и си споделих: " Огняне, какви отзиви даваш, като не си видял нищо ".

" Това не е никакво джиро. Младите хора миха му споделили пунта-мара “, разяснява Герджиков, употребявайки израз, който постоянно излиза и от устата на премиера Борисов. И изясни новата си теза с това, че джирото на акциите от Георги Попов към Бойко Борисов е направено на обособен документ, а не на гърба на акциите. " Когато има доста джира и този тил не стига, се залепя един бял лист – алонж – и от него не престават джиросванията. Това е един документ. Не може да са два ", изясни Герджиков.

Добави, че задачата на прикрепянето на джирата към акциите е във всеки момента да може да се ревизира непрекъсната верига на джирата. Когато тя се прекъснела " всичко отива по дяволите ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР