Юридическа фирма, представляваща туристи, оспорва политиката на Великобритания за карантинните

...
Юридическа фирма, представляваща туристи, оспорва политиката на Великобритания за карантинните
Коментари Харесай

Карантинните хотели във Великобритания дадени на съд

Юридическа компания, представляваща туристи, оспорва политиката на Англия за карантинните хотели и желае правосъден надзор. В момента пасажерите, идващи от страни в аления лист, би трябвало да прекарат 11 нощи в карантинни хотели, макар че са изцяло имунизирани и са с негативен тест за ковид. Фирмата PGMBM, със седалище в Лондон, завежда правосъден иск за нарушение на гражданските свободи, съобщи Българска телеграфна агенция в четвъртък.

Управляващият сътрудник на PGMBM Том Гудхед сподели: " Задължителната хотелска карантина е фундаментално нарушаване на правата на индивида, което е довело до излишно затваряне на хора, изцяло имунизирани и дали негативни проби ".

Други две европейски страни, които прилагаха наложителната карантина в хотел - Ирландия и Норвегия - към този момент трансформираха своите схеми, тъй че изцяло имунизираните пасажери са освободени. В момента повече от 60 страни, в това число Турция, Мексико и доста страни в Африка, са в аления лист.

Говорител на държавното управление съобщи, че Обединеното кралство е решено да пази жителите си и да отстоява напредъка, реализиран с помощта на използването на имунизацията. С това се изясняват подхванатите от държавното управление решителни дейности по границата, в това число въвеждането на наложителна карантина. Много страни по света подхващат еквивалентни ограничения и ползват закрепена такса за разноските по карантината. Разходите, за идващи в страната от аления лист, обгръщат превоза от летището, настаняване в избрания хотел, храна, защита и проби.

В допълнение към компенсацията за нарушаването на правата на индивида, адвокатската адвокатска фирма ще желае възобновяване на разноските за престоя в хотел. Юридическият екип оповестява, че ще търси обезщетение освен за тези, които те съставляват, само че също и за всеки, който е бил заставен да заплаща, с цел да бъде карантиниран в хотел, когато е пристигал в Обединеното кралство.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР