Юргорден проявява сериозен интерес към халфа на Ботев (Пловдив) -

...
Юргорден проявява сериозен интерес към халфа на Ботев (Пловдив) -
Коментари Харесай

Емануел Току отново е спряган за изходящ трансфер

Юргорден демонстрира сериозен интерес към халфа на Ботев (Пловдив) - Емануел Току, написа sportbladet.se.

" Тема Спорт " научи, че точно приключилият на втора позиция в шведското състезание отбор е любимец за неговото привличане. Отборът от Стокхолм изпрати много сполучлива есен, като макар че не съумя да се пребори за купата с Хекен, приключи преди всичко в групата си в Лигата на конференциите. Скандинавците събраха впечатляващите 16 точки в конкуренцията на Гент, Молде и Шамрок Роувърс и си осигуриха непосредствено присъединяване на 1/8-финалите на конкуренцията.

Логично, апетитът идва с яденето за Юргорден и в клуба стягат здрава зимна селекция, като първите две имена в листата са на бранителя на Мялби Карлос Грасия и точно на Току от Ботев. Според медиите в Швеция, шефовете на отбора виждат в халфа на канарчетата съвършена опция на Емануел Банда, който съвсем несъмнено ще бъде продаден. Скандинавците регистрираха съществени финансови приходи през есента и са подготвени да развържат кесията за нови попълнения.

Както към този момент се писа, с изключение на с Току, към който има интерес и от белгийския Льовен, пловдивчани е доста евентуално да се разделят и с нападателя Антоан Бароан.
 Привържениците на Ботев (Пловдив) скочиха на Община Пловдив
Привържениците на Ботев (Пловдив) скочиха на Община Пловдив

Ето какво се споделя в позицията им
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР