Юрген Клоп заяви, че все още е мениджър на Ливърпул

...
Юрген Клоп заяви, че все още е мениджър на Ливърпул
Коментари Харесай

Юрген Клоп: Само миналото ме държи начело на "Ливърпул"

Юрген Клоп съобщи, че към момента е управител на " Ливърпул " поради предишното отпред на отбора, а не поради сегашния сезон. Червените са на осмо място във Висшата лига и рискуват да завършат на най-ниската позиция в класирането, откогато германецът е отпред на отбора.

Във вторник " Ливърпул " гостува на " Челси ", който мениджъра си Греъм Потър поради слаби резултати. В същия ден " Лестър " се раздели с Брендън Роджърс, а от началото на сезона във Висшата лига бяха направени рекордните 13 треньорски смени.

" Ако това беше първият ми сезон, щеше да е малко по-различно. Наясно съм с обстоятелството, че заставам тук поради предишното, а не поради това, което вършим този сезон ", сподели Клоп.

" Ливърпул " е в серия от три следващи загуби във всички шампионати, а през уикенда позволи с 1:4 от " Манчестър сити ".

" Имаме умни притежатели, те знаят каква е обстановката. Няма причина да се опасявам, тук съм, с цел да доставя резултати. Не съм тук за амулет. Но знам, че към момента съм тук поради това, което се случи в последните години. Не ми харесва обстоятелството, че би трябвало да разгадавам на това. Дали е вярно или не? Ще забележим в бъдеще ", сподели още Клоп.

Той е наясно, че отборът би трябвало да се промени.

" Трябва да намерим решение. Не можем да продължаваме да играем по този начин. Това не е разрешено. Наистина съм отчаян от метода, по който се представяме, само че към този момент е станало. Сега би трябвало да намерим метод да излезем от тази обстановка и работим непрекъснато за това ", добави германецът.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР