Юрген Клоп все повече започва да избистря плановете си за

...
Юрген Клоп все повече започва да избистря плановете си за
Коментари Харесай

Клоп е готов да се раздели с трима от Ливърпул

Юрген Клоп от ден на ден стартира да избистря проектите си за лятна чистка и видоизменение на своя Ливърпул, оповестява пресата на Острова. Няколко разнообразни издания се сплотяват към мнението, че първите три имена на напускащи са ясни и това ще са Дивок Ориги, Джердан Шакири и Алекс Окслейд-Чембърлейн.

Тримата се показват доста под упованията, а последните двама са преследвани и от чести травми, които им пречат да разкрият капацитета, поради които са били привлечени. Именно заради тази причина те най-често са подлагани и на съществени рецензии от анализаторите, а в този момент към този момент и от управлението на мърсисайдци са взели решение да се разделят с триото.

Ливърпул не прави задоволително мощен сезон и заема едвам шестото място в класирането с 46 точки след 29 мача - на 5 от заемащия заветната четвърта позиция Челси. “Червените” към момента са част от Шампионската лига, където ще би трябвало да се изправят против Реал Мадрид на четвъртфиналите, а спечелилият от този конфликт ще се изправи против Челси или Порто.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР