Юрген Клоп очаквано остана доволен от победата на неговия Ливърпул

...
Юрген Клоп очаквано остана доволен от победата на неговия Ливърпул
Коментари Харесай

Клоп най-после се усмихна: Фантастична атмосфера, супер резултат...

Юрген Клоп предстоящо остана удовлетворен от успеха на неговия Ливърпул над Уулвърхемптън с 2:0 вкъщи в отсрочен мач от седмия кръг на британската Висша лига. Мърсисайдци се завърнаха на пътя на триумфите в шампионата след нулевото тъждество с Кристъл Палас, взимайки скъпи три точки в борбата за топ 4. Точни за успеха бяха Върджил ван Дайк и Мохамед Салах.

" Момчетата в действителност го желаеха, означиха два прелестни гола и 2:0 явно е топ резултат ", стартира немският експерт, който не остана впечатлен от решението на основния арбитър Пол Тиърни и ВАР арбитъра Стюарт Атуел да не зачетат гола на Дарвин Нунес. Той въпреки всичко бе благополучен от реакцията на неговия отбор, който осъществя две попадения в границите на четири минути.

" Видях повторенията и не считам, че това беше нарушаване. Когато гледаш обстановки на занимателен каданс, всичко изглеждаш като фаул. Но беше значимо да реагираме по този метод след анулирания гол, това е значима информация за нас довечера и би трябвало да продължим по същия метод. След няколко дни ни следва нов конфликт, само че довечера мина тъкмо по метода, по който искахме и се нуждаехме - фантастична атмосфера, супер резултат и момчетата приключиха срещата без огромни компликации, тъй че всичко е наред. Много положителни самостоятелни представяния през днешния ден, което е доста потребно ", сподели още Клоп.

За Ливърпул следва домакинство на намиращия се в топ форма отбор на Манчестър Юнайтед. Голямото дерби на 26-ия кръг е в неделя, 5 март, от 18:30 часа българско време.
 Ливърпул - Уулвърхемтън 2:0 в мач от Висшата лига
Ливърпул надделя " вълците " и резервира мижав късмет за топ 4

Вижте подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР