Юрген Клоп хвърли най-бомбастичната новина в световния спорт преди обяд,

...
Юрген Клоп хвърли най-бомбастичната новина в световния спорт преди обяд,
Коментари Харесай

Клоп: Дори да умирам от глад, няма да отида в друг английски клуб

Юрген Клоп хвърли най-бомбастичната вест в международния спорт преди обяд, като разгласи, че след края на настоящия сезон напуща треньорския пост в Ливърпул. Договорът на германеца е до лятото на 2026 година, а изказването му провокира потрес, по тази причина той даде специфична конференция през днешния ден, с цел да изясни претекстовете за решението си да си тръгне от „ Анфийлд “ след 9 години. И се зарече: " Да се върна в различен британски клуб? Дори да загивам от апетит, няма да го направя! "

С него „ алените “ завоюваха всичко – Шампионската лига, Висшата лига, Купата на лигата, ФА Къп, плюс Суперкупата на УЕФА, международното клубно състезание и британската Суперкупа („ Къмюнити шийлд “).

„ Няма гаранция, че ще спечелим нещо този сезон, само че това, че съм споделил, че напущам, не е опрощение. Знам, че не мога да правя работата в бъдеще, само че мога да я правя доста добре в този момент. Дори да загивам от апетит, аз няма да поема различен британски клуб, това мога да го обещая. Прекалено доста обичам този тим и почитателите “, даде обещание експертът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР