Юпитер е планета, която отговаря за растежа, радостта, разрастването, философията

...
Юпитер е планета, която отговаря за растежа, радостта, разрастването, философията
Коментари Харесай

Юпитер е близо до Земята! Как да използвате енергията в своя полза?

Юпитер е планета, която дава отговор за растежа, насладата, разрастването, философията и изобилието. В момента Юпитер е извънредно покрай Земята. Всъщност сходно доближаване не се е протичащо през последните 60 години - от 1963 година Какво поучават астролозите и с какви ритуали можете да употребявате силата на Юпитер в своя изгода? Вижте малко потребни препоръки и 3 ритуала.

Юпитер и Земята обикалят към Слънцето, като се доближават и отдалечават в разнообразни точки на съответните им орбити. В понеделник вечерта при рядко астрологично събитие Юпитер доближи тъкмо против Слънцето.

Можете да се възползвате от тази мощна сила на и през днешния ден, като извършите няколко ритуала.

 
1. Направете си буркан със заклинания
Можете да си извършите буркан със заклинания за каквото пожелаете - здраве, кариера, семейство, шанс, пари, обич. Заради мощната сила на всичко се движи в посока разгръщане. 

 
Какво да сложите в буркана: Снимка от благополучен миг Парченце плат от остаряла тениска Кристал, който носи благополучие - слънчев камък, цитрин или перидот Венчелистчета от диви цветя
Нужни са ви хартия и химикал, с цел да напишете желанието си.

 

 

Приготвяне на буркана със заклинания:
Сложете детайлите един по един, като си повтаряте мислено или на глас какво символизира всеки от тях. Напишете желанието си на листчето хартия. Запалете свещ и кажете на глас желанието си. Затворете буркана и го запечатайте с восък. Сложете го на място, на което постоянно ще го виждате.
 
2. Създайте си дъска на проектите и фантазиите
Използвайте подръчни материали, с цел да си създадете тази дъска. На нея сложете разнообразни детайли, които свързвате с фантазиите си - може да е фотография на място, което мечтаете да посетите да вземем за пример. Може да е въодушевяващ откъс, който да ви стимулира да напредвате професионално. Поставете дъската на видно място. Енергията на Юпитер ще ви оказва помощ да вървите в вярната посока.

 
3. Създайте си ъгъл с кристали
Използвайте силата на кристалите, с цел да привлечете изобилието в живота си. Подходящите камъни за задачата са цитрин, кехлибар, нефрит и зелен авантюрин.

 

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР