Юношите старша възраст на ЦСКА (родени 2001/02г) са новите шампиони

...
Юношите старша възраст на ЦСКА (родени 2001/02г) са новите шампиони
Коментари Харесай

ЦСКА U19 стана шампион при юношите

Юношите старша възраст на ЦСКА (родени 2001/02г) са новите първенци на България.

Заради пандемията от COVID-19 Изпълкомът на БФС взе решение да приключи шампионатите на Елитните групи, като на база на моментните класирания се дефинираха призьорите. В конкуренцията при 19-годишните ЦСКА безапелационно водеше с 8 точки преднина пред втория Левски и 11 пред третия Ботев (Пловдив).

„ Заслужен триумф за нас, който всички вярвахме, че ще го реализираме и при обикновено развило се състезание. Съжаляваме, че не можахме да доиграем сезона. Бяхме твърдо окуражени да продължим с положителните си игри напролет, да защитим лидерската си позиция и да финишираме отпред. Резултатите ни против директните ни съперници до момента също демонстрират, че ние бяхме най-добрият и постоянен тим. “, съобщи наставникът Даниел Моралес.

Той, в тандем с треньора Владимир Манчев, ще се борят и за Купата на БФС за набор 2002, спечелването на която ще даде право на спечелилия да взе участие в Младежката Шампионска лига през есента. В заключителната борба за трофея останаха ЦСКА, Лудогорец, Локомотив (Пд) и Септември (Сф).
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР