Юношеският национален отбор на България до 19 години победи с

...
Юношеският национален отбор на България до 19 години победи с
Коментари Харесай

Юношите до 19 години сломиха Черна гора

Юношеският народен тим на България до 19 години победи с 1:0 връстниците си от Черна гора във футболна контрола, която се игра въз основата на БФС в Бояна. Единствения гол беше дело на нападателя на Интер (Милано) Никола Илиев, който се разписа в 79-ата минута.

Нашите момчета на два пъти удариха гредите, като първо с глава Никола Илиев прати топката в страничния дирек в 11-ата минута. Минута по-рано Борис Димитров от Славия пропусна да открие резултата. Гостите имаха също една обстановка, само че вратарят и капитан на България Пламен Андреев сподели класа и избави.

Три минути преди края на първото полувреме Никола Илиев за повторно удари греда. Този път след осъществяване на свободен удар топката се отби горе, тупна към голлинията и бранител на Черна гора почисти встрани.

Единственото попадение падна в 79-ата минута. Илиев получи топката от дясното крило и с удар с левия крайник наказа вратаря на Черна гора за окончателното 1:0 през днешния ден. Двата тима ще се срещнат още един път в понеделник в нова контролна среща.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР