Юношеският национал на Ботев Станислав Работов сподели, че се чувства

...
Юношеският национал на Ботев Станислав Работов сподели, че се чувства
Коментари Харесай

Станислав Работов с много силни думи за Ботев, Неделев и В...

Юношеският национал на Ботев Станислав Работов показа, че се усеща благополучен в мъжкия тим на родния си клуб, и благодари на треньора Азрудин Валентич за доверието да е титуляр в първия кръг при успеха над Пирин с 2:1. " Треньорът ми даде късмет, защото в подготовката бях на равнище и упражнявах крепко. Г-н Валентич е добър експерт, както и доста добър човек. Работохолик и същински експерт. Иначе конкуренцията на моя пост стана още по-голяма след идването на мощен и умел защитник. С него съперниците за поста централен бранител станаха петима. Но мисля, че всичко с времето си. Аз съм прекомерно млад и пред мен има доста години, с цел да се потвърдя.

Шансовете на Ботев да се класира в първата шестица са огромни, тъй като разполагаме с добър, уравновесен и първокласен тим през това състезание. Като изключим Лудогорец и ЦСКА, всички тимове са равни по мощ. Не бих отличил директни съперници за шестицата, тъй като всеки един разполага със стойностни играчи и мачовете ще са 50 на 50.

Силата ни е в сплотения колектив и положителното въодушевление в съблекалнята. Неделев е неповторим футболист, както и добър другар. С него Ботев ще има ексцентричните пасове и отигравания, които са по този начин нужни на тима ", показа пред Нострабет Работов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР