Юношеският национал Филип Колев ще дебютира за Спартак в срещата

...
Юношеският национал Филип Колев ще дебютира за Спартак в срещата
Коментари Харесай

Национал ще дебютира за Спартак в мача за Купата в Свищов. Вижте групата

Юношеският национал Филип Колев ще дебютира за Спартак в срещата за Купата с Лато (Алеково), научи “Петел ”. Двубоят е от 16 часа в сряда в Свищов, като при победа варненци ще срещнат на 1/16-финалите Левски на 25 септември в Балчик или Добрич.

Както е известно, Колев бе поканен в националния тим до 19 години на България за две контроли през седмицата, само че след това селекционерът Антел Стойков е решил да остави външния халф разполагаем на Неделчо Матушев за конфликта за Купата.

Аут за мача са Ивайло Русев, който е повален от вирус и Тони Костадинов. Последният претърпя интервенция на ръката и е навън за 2 месеца.

Тяхната липса наложи Матушев да попълни групата с двама гении от юношите до 17 години.

Останалите 16 за дуела са:  Иван Иванов, Християн Славов, Александър Йовчев, Николай Томов, Иван Пенев, Георги Радев, Иво Иванов, Боян Илиев, Стефан Иванов, Архан Исуф, Стоян Иванов, Васко Боев, Мирослав Георгиев, Валентин Веселинов, Филип Колев и Румен Николов.

Спартаклии потеглят за Свищов на следващия ден в 9,30 часа и там в късния следобяд ще проведат последната си подготовка.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР