Юношата на ЦСКА – Адалберт Зафиров, изказа доста интересно мнение

...
Юношата на ЦСКА – Адалберт Зафиров, изказа доста интересно мнение
Коментари Харесай

Зафиров: Излишно е да има два клуба ЦСКА

Юношата на ЦСКА – Адалберт Зафиров, изрече много забавно мнение във връзка разногласията сред ЦСКА - София и ЦСКА 1948. Тази седмица следва мач сред двата отбора на стадион „ Българска войска ”, а ползата към срещата е значителен. За малко Зафоров бе треньор и на ЦСКА 1948. Зафиров бе посетител в Студио Дерби, където изрече своето мнение по тематиката. 

" За мое злощастие минах през цялото това нещо. Всичко се струпа върху моята глава. За мен персонално е ненужно да има два клуба ЦСКА. Разминават се доста нещата, почитателите не се ориентират вярно. Един е ЦСКА в България и би трябвало да бъде един. Трябва да се откри метод, дали ще се обединят, по какъв начин ще се случи това… тъй като по този метод разделяме публиката на ЦСКА. Единият клуб ЦСКА е новооснован и не може да приказва против другия клуб или противоположното. Те са два разнообразни клуба ”, показа той. 

„ И двата клуба желаят да вземат историята на ЦСКА. Лично аз одобрявам по на сърце за ЦСКА, тимът, който сега играе на стадион „ Българска войска ”. Това е домът на ЦСКА, там клубът е построил имиджа си, историята си, там е побеждавал доста западни клубове и е стигнал това равнище. Малко е комплицирано по този начин да разсъждаваме в профил за обстановката, тъй като притежателите си имат тяхно виждане, те си имат тяхно предпочитание, парите са техни, те дефинират нещата, ние единствено можем да разясняваме. За огромно мое страдание сега два клуба ЦСКА и всички сме раздвоени ”, сподели още Зафиров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР