Юношата на Славия Мартин Георгиев, преминал гръмко в Барселона преди

...
Юношата на Славия Мартин Георгиев, преминал гръмко в Барселона преди
Коментари Харесай

Барселона върна юноша на Славия в София

Юношата на " Славия " Мартин Георгиев, минал гръмко в " Барселона " преди близо година (на 15 юли 2022-ра), се връща на " Овча купел ", оповестиха " белите " с публично известие.

Периодът на преотстъпване на 17-годишния бранител в " Барселона " завърши и той е пратен назад на ст.  “Александър Шаламанов ”, се споделя в информацията. И се прибавя, че той ще бъде картотекиран в " Славия " за новия сезон в Първа лига. Вече има 7 мача за мъжкия тим на клуба си.

" Добре пристигнал още веднъж вкъщи, Марти ", написа още " Славия ". 

Във всичко това не би трябвало да има нищо необичайно, нито пък срамно. " Ла масия ", фамозната футболна академия на Барса, е измежду най-големите, влиятелни и даващи играчи за професионалния футбол в света. Много момчета не остават там, много по-малко са тези, на които " блаугранас " оферират професионален контракт и късмет на " Камп ноу ".

Проблемът е, и това не е укор към Мартин, а към " Славия ", че през м.г. не беше обявено, че той в действителност е преотстъпен, а не изплатен. И че след по-малко от година в Каталуня ще се взема решение дали да бъде арестуван.

За това разбираме в този момент. А за този цяла година босът на " Славия " Венцеслав Стефанов и медии, доближени до него, тръбяха, че всичко с Георгиев върви по проект, чака го блестящо бъдеще и така нататък Президентът на клуба даде конференция на 11 април и приказва по тематиката.

Тогава Стефанов сподели следното:

" Хората го одобряват с големи очаквания и се отнасят добре с него. Той им дава отговор със мощни игри. Държах да отида да видя с очите си защо става въпрос след изявленията в пресата. Срещнахме се с управлението на " Барселона ". Доволни са от него и развиването му, добре се оправя и с езика. Той е един от футболистите им, с които са свързани очакванията им. "

Факт е, че Мартин играеше за втория тим на Барса - до 19 година Направи и няколко тренировки с мъжкия отбор под управлението на Шави Ернандес.

Скоро ще чуем версията на Стефанов за връщането на Мартин Георгиев. Дали ще е цялата истина?

Сега бранителят ще играе под управлението на Хосе Мария Бакеро, който неотдавна бе одобрен за старши треньор на " Славия ".
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР