Юношата на Реал Мадрид Даниел Карвахал благодари на клуба заради

...
Юношата на Реал Мадрид Даниел Карвахал благодари на клуба заради
Коментари Харесай

Карвахал сложи подписа и каза: Не вярвам някой да плати новата ми клауза

Юношата на Реал Мадрид Даниел Карвахал благодари на клуба поради гласуването му доверие, откакто през днешния ден двете страни подписаха новия му договор, който към този момент е до 2022 година Бранителят незабавно разяснява най-горещата тематика - откупната му уговорка, само че не пожела да разкрие на каква стойност е тя към този момент.

“Имам уговорка, за която нямам доверие, че някой ще успее да я плати”, съобщи испанският национал по време на формалната конференция на “Сантиаго Бернабеу”.

Според разнообразни информации в медиите клаузата е 250 млн. евро, което е доста по-малко от тази за 700 млн. евро, която попада в новия договор на Иско.
#Carvajal2022 pic.twitter.com/ehCCfG2ROg
— Real Madrid Info (@RMadridInfo) September 18, 2017
Карвахал, който е в Реал още от 10-годишен, удостовери, че през сезоните към него е имало предложения. “Аз обаче даже не ги изслушвах, тъй като съм човек, за който единственото значимо нещо е да бъде в Реал - увери той. - Благодаря на всички в клуба, които повярваха в мен. В дни като днешния си мисля за моето семейство, което вложи толкоз доста старания, с цел да стигна аз дотук. Няма по какъв начин да съм по-щастлив. В Реал до момента имах шанса да печеля всичко, само че желаеме да продължим по този начин и отсега нататък. В деня, в който се отдръпва, желая всички да знаят, че съм дал всичко от себе си и съм сторил всичко по силите си за Реал.”

Карвахал призна още, че като всеки в Реал си мечтае един ден да бъде капитан на тима.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР