Юношата на Левски и футболист на американския Чикаго Файър -

...
Юношата на Левски и футболист на американския Чикаго Файър -
Коментари Харесай

Станислав Иванов: В големите отбори родните играчи опират пешкира

Юношата на Левски и футболист на американския Чикаго Файър - Станислав Иванов направи забавен коментар за статута на българските играчи в родните грандове.

Крилото добави, че е обикновено упованията към него да се покачат с придвижване на времето и съобщи, че в България родните играчи постоянно обират виновността.

" Последната година и малко усетих тежестта на упованията, само че това е обикновено. От ранна възраст започнах да играя в мъжкия тим и е обикновено да се вдигнат и упованията. Във всеки мач играя на 100%, без значение, дали ще се показва на равнище. В огромните тимове родните играчи опират пешкира ", съобщи той и сподели няколко думи за треньора на към този момент някогашния си отбор Левски Славиша Стояновч.

" Стоянович е верният човек за Левски и би трябвало да му се даде време. Той е напълно предан на работата си, по през целия ден е на стадиона и работи, с цел да върви тимът напред. Той държи на колектива, което е доста значимо за тим като Левски. Мисля, че откогато пристигна той в Левски нещата вървят единствено нагоре, изключително във връзка с колектива “, съобщи той пред Нова телевизия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР