Юношата на Левски Алекс Боримиров ще продължи кариерата си в

...
Юношата на Левски Алекс Боримиров ще продължи кариерата си в
Коментари Харесай

Левски праща Боримиров в столичното Локо

Юношата на Левски Алекс Боримиров ще продължи кариерата си в Локомотив София, научи Дарик радио. Това ще се случи в идващите дни, а прехвърлянето няма да бъде непрестанен, а чартърен до края на сезона.

Алекс е наследник на легендата Даниел Боримиров, който управлява школата на клуба от стадион „ Георги Аспарухов, а до неотдавна бе и състезателен шеф на Левски.

Младият Боримиров има 9 мача за първия отбор на „ сините “. 19-годишният полузащитник дебютира под управлението на Люпко Петрович. Алекс игра пет пъти за състезание, един път за купата на България и се включи три пъти в срещи от европейските шампионати.

Куриозно е да се означи, че през този сезон Боримиров записа единствено една минута за състезание, само че в нея съумя да направи асистенция за гол.

Младокът бе титуляр в срещата против Ботев Гълъбово за Купата на България, само че по-късно Делио Роси спря да му гласоподава доверие.

В Локомотив София младокът ще се опита да натрупа повече игрово време и да помогне на столичния отбор да се завърне в елита.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР