Юнкер и унгарският премиер Виктор Орбан (в дясно) Председателят на

...
Юнкер и унгарският премиер Виктор Орбан (в дясно) Председателят на
Коментари Харесай

Юнкер не иска политически търкания между Източна и Западна Европа


Юнкер и унгарският министър председател Виктор Орбан (в дясно)

Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер се стреми сред Източна и Западна Европа да няма търкания във връзка с предприеманите политически дейности.

Това съобщи представител на комисията във връзка плануваната за тази седмица среща сред Юнкер и министър председателите на страните от Вишеградската четворка (Полша, Словакия, Чехия и Унгария), съобщи Българска телеграфна агенция от Брюксел.

Тази неофициална работна вечеря ще даде чудесна опция преди Европейския съвет четиримата министър председатели да обсъдят намерено някои въпроси, изключително във връзка с устрема Изтокът и Западът да работят в тясно съдействие, уточни представителят. Той означи, че предходната седмица на среща в Братислава, отдадена на правата на потребителите, Юнкер дефинира някои въпроси като " дразнещи ".

Европейска комисия и Вишеградската четворка спорят за използването на миграционните квоти.

Същевременно комисията се застъпи за правото на потребителите в Европейски Съюз да купуват артикули с еднообразно качество, откакто проучвания потвърдиха подозренията, че едни и същи марки и типове произведения се продават с друг състав в другите краища на Европейски Съюз.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР