Юлия Навалная - съпругата на руския опозиционер Алексей Навални, който

...
Юлия Навалная - съпругата на руския опозиционер Алексей Навални, който
Коментари Харесай

Юлия Навалная ще присъства на Съвета по външни работи на ЕС

Юлия Навалная - брачната половинка на съветския опозиционер Алексей Навални, който умря в наказателна колония в Арктика, ще участва на следващия ден на съвещанието на Съвета по външни работи на Европейския съюз.

Това заяви в Х (Туитър) висшият представител на Европейски Съюз за външната политика и сигурността Жозеп Борел

" В понеделник ще поздравявам Юлия Навалная на Съвета по външни работи на Европейски Съюз. Министрите от Европейски Съюз ще насочат мощно обръщение на поддръжка на борците за независимост в Русия и ще почетат паметта на Алексей Навали ", написа Борел в обществената мрежа.

On Monday, I will welcome Yulia Navalnaya at the EU Foreign Affairs Council.

EU Ministers will send a strong message of support to freedom fighters in Russia and honour the memory of Alexi.
— Josep Borrell Fontelles (@JosepBorrellF)

Юлия Навалная посрещна новината за гибелта на брачна половинка си на конференцията по сигурността в Мюнхен, където и " целия му антураж ".

" Ще им бъде потърсена отговорност, за това, което сториха на нашата страна, на моето семейство и на моя брачен партньор. И този ден ще настъпи скоро. Искам да прикани цялата международна общественост, всеки в тази стая и хората по света, да се обединим и да сразим това зло, ужасният режим, който в този момент ръководи Русия. Този режим и Владимир Путин персонално би трябвало да дават отговор за ужасните неща, които вършат с моята страна Русия през последните години ".


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР